Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Vår 2009

lagt inn 7. feb. 2009, 03:54 av nesoddgammon admin   [ oppdatert 21. nov. 2009, 06:32 ]
Torsdag 12. februar startet vårturneringen. Turneringen spilles i 10 omganger over like mange kvelder, hvor hver omgang er en egen turnering. Dersom du oppnår poengplassering i mer enn 8 av kveldene vil dine 8 beste resultater telle.

Poeng
Poeng utdeles etter poengsystemet vårt: I omganger med under 8 deltakere vil poeng deles ut til 1. og 2. plass. Omganger med 8 deltakere eller fler gir poeng til 1. og 2. plass + semifinalister i hovedturneringen, samt 1. og 2. plass i sideturneringen. Størrelsen på poengsummene vil i tillegg øke proposjonalt med antall deltakere. Hele poengsystemet kan du som medlem finne på internweben, sammen med en løpende poengscore for turneringen.

Vinneren vil bli premiert og kan titulere seg Sesongmester for våren 2009.

Deltakeravgift
Vi forsøker å holde avgiften så lav som mulig, men skal det fremskaffes premie og materiell må det inn noe penger i kassa. Deltakeravgiften er derfor satt til ENTEN 20 kr pr runde man deltar ELLER 150 kr for hele turneringen.

Deltakelse
Man velger selv hvor mange runder man vil eller kan spille. Selv om sjansen for å vinne hele greia blir lavere jo færre runder man er med på, er jo rundene i seg selv fullverdige turneringer med alt som medfølger av utfordringer for prestisje og konkurranseinstinkt.

Vel møtt til vårturnering!

Resultatliste - Vårturneringen 2009