Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Stemningsrapport fra første klubbkveld

lagt inn 5. feb. 2009, 14:44 av nesoddgammon admin   [ oppdatert 6. feb. 2009, 04:54 ]
Da er første klubbkveld vel overstått, og det er vel bare å bryte sammen og tilstå at det gikk over all forventning.

Noe frafall ble meldt, men vi var likevel 12 stykker som møtte på Paviljongen - de fleste med et brett eller to under armen. Vi fikk som lovet et eget avlukket område og fin service og oppfølging fra personalet.

Første turnering
Etter en runde med høytidelig åpningstale og tilhørende informasjon var scenen duket for Nesodden Backgammonklubbs aller første turnering. Vi spilte 5-poengs matcher i en hoved- og en sideturnering. Alle som tapte sin første kamp gikk inn i sideturneringen slik at alle var garantert minst 2 matcher. Dette er det turneringsformatet vi i hovedsak kommer til å bruke fremover, både i vår- og høstturneringer og de åpne klubbkveldene.

Vi erfarte at det for enkelte ble noe venting mellom matchene, men ventetiden ble slått i hjel med backgammon den og, så alt gikk egentlig veldig greit.

Vi sprakk litt på tiden. Vi hadde i utgangspunktet planlagt å holde på frem til klokken 22, men klokken nærmet seg 23 før det hele var over. I hovedturneringen fikk vi kåret en finalevinner, mens tidshensyn gjorde at seier i sideturneringen ble delt mellom finalistene. Dette var vår første turnering og poeng teller ikke, men for å gi et bilde av hvordan poengfordelingen fungerer presenterer vi likevel poengscore for semifinalistene og oppover her.

Lysbildefremvisning


Resultater - hovedturnering:
1. Håvard  (0,88 p)
2. Ohran (0,48 p)
3. Jarle (0,32 p)
3. Viktor (0,32 p)

Resultater - sideturnering
1. Kurt (0,36 p)
1. Geir (0,36 p)
3. Marte (0 p)   
3. Bjarte (0 p)

Folkens- takk for oppmøtet og for en trivelig kveld! Vi sees neste torsdag - da skal vi spille første runde i vårturneringen.Comments