Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Informasjon om første klubbkveld og vårturneringen

lagt inn 28. jan. 2009, 15:12 av nesoddgammon admin
Som annonsert arrangeres første klubbkveld torsdag 5. februar, kl. 18:30, på Paviljongen Cafè og Restaurant. Et par av oss vil være på plass allerede fra kl 18. Vi setter pris på tilbakemelding om hvem som kommer og ikke.
 
Planen for kvelden er todelt. Vi starter med en runde med informasjon og generell diskusjon. Vi tror det er viktig å bruke litt tid på det i begynnelsen. Deretter spiller vi turnering. Avhengig av oppmøte blir det utslagsturnering eller at alle spiller mot alle.
 
Amta er invitert, men har foreløbig ikke gitt tilbakemelding på om de kommer eller ei.
 
Vårturneringen
Annenhver uke gjennomføres en runde i vårturneringen. Det er planlagt 10 runder, hvor resultatet fra de 8 beste rundene man har spilt, teller. Poengberegning er basert på poengsystemet vårt som medlemmer finner i dokumentarkivet på internweben. Kort oppsummert baserer poengsystemet seg på antall deltakere i runden, slik at seier i en runde med få deltakere faktisk kan telle mindre enn en annenplass i en runde med mange deltakere.
 
I og med at bare 8 av 10 runder teller håper vi å skape fleksibilitet slik at det ikke er krise for noen hvis de går glipp av en runde eller to.
 
Første runde i vårturneringen er torsdag 12. februar. Ellers ligger det til enhver tid oppdatert informasjon og plan for klubbkveldene på hjemmesidene våre.
 
Ta med brett hvis du kan
Vi oppfordrer alle som har brett om å ta det med. Klubben har foreløbig ikke noe eget materiell, noe vi håper skal endre seg på sikt. Og for all del - ta gjerne med deg en venn eller to, også! :)

Vi sees på Paviljongen!
Comments