Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Henning Roschberg er Nesoddenmester 2010

lagt inn 16. nov. 2010, 05:01 av nesoddgammon admin   [ oppdatert 30. jan. 2011, 13:19 ]
Nesoddenmesterskapet ble arrangert på NIF-huset ved Berger Stadion i år som i fjor. Totalt stilte det 35 deltakere - både fra Nesodden og fra klubber i Drammen, Åsgårdstrand, Notodden, Tromsø og Oslo.
 
Vi spilte double elimination cup, en turneringsform som innebærer at man kan tape en match, men fortsatt vinne turneringen. I tillegg ble det satt opp jackpots for utslåtte spillere, hvor man kunne vinne Flaxlodd og gavekort.
 
Wanted
Også i år ble det satt opp Wanted-plakater på tre spillere. Den som slår ut en slik spiller vinner Flaxlodd i tillegg til heder og ære. Årets ettersøkte spillere var:
 
Hans Liby: To ganger norgesmester
Frank Stenersen: Årets store comeback
Viktor Jæger: Daværende leder i sesongmesterskapet
 
Alle ettersøkte spillere ble betryggende slått ut av konkurransen.
 
Servering
Det ble servert både mat og drikke. Tusen takk til Helge for nydelig lapskaus, og takk til Marte og Hedda for uvurderlig hjelp på kjøkkenet. Mesterskapet vårt står og faller på dugnadsånd.
 
Semifinale
Geir Skoglund vant over Fred Westerby i semifinalen.
 
Finale
Finalen ble spilt til 15 poeng og sto mellom Nesoddens Geir Skoglund og Oslos Henning Roschberg. Geir spilte finale for andre år på rad, men også denne gang tapte han på målstreken. Henning vant fortjent 15-10 og er dermed Nesoddenmester for 2010. Vi gratulerer!
Comments