Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Åpen klubbkveld, ny rekord

lagt inn 5. mar. 2009, 16:08 av nesoddgammon admin   [ oppdatert 5. mar. 2009, 16:29 ]
Vi var 12 påmeldte til Åpen turnering, hvilket er en aldri så liten rekord. Flere av oss kom en time i forkant og spiste middag på Paviljongen - absolutt en behagelig start på klubbkvelden.

Torsdagskveldene er i ferd med å utvikle seg til et av ukens sosiale høydepunkt, hvor latteren sitter løst og humøret er på topp. Folk har gjennomgående en sporty og avslappet innstilling, som på en mystisk måte lar seg kombinere med velutviklet konkurranse- og killerinstinkt. Det er sånn vi vil ha det - det sosiale miljøet er vel så viktig som resultatene, og en forutsetning for at vi skal fortsette å løfte hverandre opp.

Vi sprakk kraftig på tid denne gangen, men heldigvis passet det for finalistene å kjøre finalene på Flasken. Vi kan imidlertid ikke basere oss på den type løsninger, så alle oppfordres til å møte opp senest 18:20, slik at vi får gjort unna trekning og startet opp til 18:30.

Resultater:

HOVEDTURNERING:

Pl. Poeng  Navn
----------------------------
1.  0.96   Tine
2.  0.48   Mats
3.  0.32   Dag
3.  0.32   Arild


SIDETURNERING:

Pl. Poeng  Navn
----------------------------
1.  0.48   Bjarte
2.  0.24   Pia


Uplassert:

Jarle, Geir, Marte, Kurt, Helen og Håvard.

Alle matcher ble spilt til 5, unntatt finalen i hovedturneringen som ble spilt til 7. Tine vant den for sikkerhets skyld 8-0! Gratulerer!

Neste uke er det tredje runde av vårturneringen. Håvard leder, men har meldt frafall, så dette er en gylden mulighet for å klatre forbi ham på resultatlisten. Vi sees!
Comments