Forsiden‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Åpen klubbkveld - nye fjes!

lagt inn 19. feb. 2009, 15:37 av nesoddgammon admin   [ oppdatert 19. feb. 2009, 17:25 ]
Vinterferie og snøvær satte sitt preg på oppmøtet til Åpen klubbkveld, så vi var kun 7 stykker som registrerte oss for turnering. Det nye turneringsverktøyet vårt hadde sin debut, og kjørte deltakerne plettfritt gjennom åtterskjemaet. Dag deltok i backgammonturnering for første gang, og sparket bra fra seg.

Vi tenkte at kamper til 7 måtte være grei skuring siden vi var så få, men sprakk på tiden nok en gang. Tine og Jarle rakk ikke å spille finalen, og delte seieren. Lærepengen er at vi må korte ned til 5 poeng, i det minste for de innledende rundene.

Utover kvelden dukket et par nysgjerrige opp, og fikk grundig opplæring. Hege meldte seg inn og kommer neste gang også. Bjarte kom innom etterhvert og ble med på noen runder friendly games og hjalp til med opplæringen. Det er hyggelig at folk kommer og deltar i miljøet selv om de ikke rekker turneringsstart!

Så alt i alt var vi til slutt 10 stykker som koste oss med backgammon sammen på Paviljongen. Takk til alle for en kjempetrivelig kveld, og takk til fleksibelt og serviceinnstilt personale på Paviljongen som legger alt til rette for oss!

Resultater:
Hovedturnering:
1. Tine    (splitt)
1. Jarle (splitt)

Sideturnering:
1. Geir
2. Arild

Uplassert: Dag, Marte og Roar.
Comments